شهروند نوشت: سوء استفاد از مجبوریت مردم در تجمع اعتراضی

طالبان و چند نفری که به نمایندگی از مردم خود را در کنار آنها جا زده است، هر از گاهی از مجبوریت مردم سوء استفاده نموده، با گرد هم آیی های، برای حکومت خود خوانده ای شان تایید می گیرند. متأسفانه در این گونه تلاش های مذبوحانه چند نفر از قوم سادات همواره در خط اول قرار دارند. در تازه‌ترین مورد رئیس اطلاعات فرهنگ ولایت غزنی با سید گل احمد معتمدی تظاهراتی را در غزنی راه‌اندازی کرده‌اند که گویا مردم ما حامی رهبر مستبد و جنایت کار طالبان است.
همین اقدام غیرانسانی را سید احمد واعظی بامیانی در بامیان انجام داده که با تهدید و تطمیع تعدادی از مردم را گردآورده و بر علیه تصمیم عدالت‌خواهانه‌ی محکمه بین‌المللی کیفری مبنی بر حکم دست‌گیری و بازداشت رهبر طالبان و قاضی القضات این گروه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
در تجمع که امروز هفتم دلو در ولایت غزنی برگزار شده، گفته که حکم دادگاه بین المللی کیفری سیاسی و در مخالفت با اسلام قرار دارد. در حالی که گروه طالبان با به قدرت رسیدن دوباره شان خلاف تمامی موازین اسلامی و عرف و عنعنات ملی دروازه های کورس ها، مکاتب و دانشگاه ها را به روی نیم از جمعیت کشور ( زنان ) بسته و آنان را از حق مسلم دانش اندوزی و آگاهی یابی شان محروم کرده است.
دختران و زنان کشور اکنون ضمن محرومیت از درس و تحصیل از کار و حتی گشت گذار در جامعه نیز محروم شده اند. هیچ کس در این نظام حق اعتراض نداشته و راجع به سرنوشت سیاسی و اجتماعی شان حق تصمیم گیری را. ندارند.
مردم و بخصوص نظامیان پیشین و حتی کارمندان ملکی حکومت پیشین تحت تعقیب و پیگرد قرار داشته و هر از گاهی تعدادی به شکل علنی محکمه صحرایی گردیده به قتل میرسند و تعدادی هم که از کشور فرار نتوانسته اند، تحت شرایط امنیتی وخیم با ترس و وحشت روزگار می گذرانند. گروه طالبان که به هیچ یک از خواست های حقوق بشری مردم کشور و جهان تمکین نمی نمایید در این اواخر تحت پیگرد محکمه بین المللی کیفری قرار گرفته و حکم بازداشت رهبر و قاضی القضات این گروه صادر گردید که مورد استقبال مقامات سیاسی و عامه ی مردم کشور و جهان قرار گرفت و احتمال آن می رود تعداد دیگری از رهبران این گروه نیز با سرنوشت مشابه گرفتار شوند.
هم سید گل احمد معتمدی و هم سید احمد واعظی از مخالفان جدی فرهنگ و عنعنات تاریخی مردم هزاره هستند که در دوره جمهوریت بارها با سوءاستفاده از نام دین، علیه نمادهای تمدنی و تاریخی هزاره‌ها موقف گرفته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *